Publikavimo data: 2024-06-16
Traškūs sausainiai su šokolado drožlėmis
Traškūs sausainiai su šokolado drožlėmis - tai nežemiško skonio skanėstas. Maži šokolado gabalėliai ne tik suteikia sausainiams skonio, bet ir pakelia nuotaiką, nes juose yra "džiaugsmo hormonų". Kartu sausainiai paruošiami labai greitai.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus: rudąjį cukranendrių cukrų, vaniliną, kepimo miltelius, druską ir miltus.
Žingsnis 2
Į sausą mišinį įmaišykite minkštą sviestą. Visus ingredientus sumaišykite rankomis, kol gausite trupinių mišinį.
Žingsnis 3
Šokolado plytelę sulaužykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į tešlą, stengdamiesi, kad šokolado gabalėliai tolygiai pasiskirstytų visame mišinyje.
Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite, kad iš trupinių susidarytų minkštos tešlos gumulėlis.
Žingsnis 5
Iš tešlos suformuokite maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Nedėkite jų arti vienas kito, nes kepdami jie padidės. Naudodami šakutę, spausdami sausainius suformuokite plokščią formą.
Žingsnis 6
Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę su įjungta funkcija "iš viršaus į apačią" 25 minutėms.
Kategorijos