Traškus streusel pyragas su avietėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Traškus streusel pyragas su avietėmis

Traškus streusel pyragas su avietėmis - tai du malonumai viename. Be vasarą primenančio aviečių skonio ir jų spalvos, pyragas apibarstytas Streusel trupiniais, kurie iškepus sukuria traškią tekstūrą. Yra ir kitų šio pyrago privalumų - greitas paruošimas ir minimalios produktų sąnaudos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškus streusel pyragas su avietėmis Žingsnis 1
Persijokite miltus į dubenį, suberkite cukrų ir sviestą ir išmaišykite rankomis. Tada įmuškite kiaušinį, išmaišykite, suminkykite tešlą į rutulį ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. Tada iškočiokite ir ant pergamento sudėkite į formą, padarydami žemus šonus.

Žingsnis 2

Traškus streusel pyragas su avietėmis Žingsnis 2
Į tešlos formą sudėkite avietes, pabarstykite cukrumi ir manų kruopomis. Ant viršaus pabarstykite "Streusel" pabarstukų - miltus sumaišykite su cukrumi ir smulkintais riešutais, mišinį sutrinkite į smulkius trupinius. Tada tešlos kraštus užlenkite į vidų. Pyragą kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos