Publikavimo data: 2024-06-09
Traškus streusel pyragas su avietėmis
Traškus streusel pyragas su avietėmis - tai du malonumai viename. Be vasarą primenančio aviečių skonio ir jų spalvos, pyragas apibarstytas Streusel trupiniais, kurie iškepus sukuria traškią tekstūrą. Yra ir kitų šio pyrago privalumų - greitas paruošimas ir minimalios produktų sąnaudos.
Žingsnis 1
Persijokite miltus į dubenį, suberkite cukrų ir sviestą ir išmaišykite rankomis. Tada įmuškite kiaušinį, išmaišykite, suminkykite tešlą į rutulį ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. Tada iškočiokite ir ant pergamento sudėkite į formą, padarydami žemus šonus.
Žingsnis 2
Į tešlos formą sudėkite avietes, pabarstykite cukrumi ir manų kruopomis. Ant viršaus pabarstykite "Streusel" pabarstukų - miltus sumaišykite su cukrumi ir smulkintais riešutais, mišinį sutrinkite į smulkius trupinius. Tada tešlos kraštus užlenkite į vidų. Pyragą kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Kategorijos