Publikavimo data: 2025-08-20
Traškūs suktinukai su česnakiniu padažu ir sūrio plutele
Daugiau niekada nebepirksite parduotuvėje pirktos duonos, bandelių ir moliūgų. Kadangi šis receptas toks geras, gaminsite jį kasdien. Šie kolobočiai yra absoliučiai skanūs! Išbandykite juos!
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite šiltą pieną, pusę miltų, cukrų, druską ir mieles. Palikite šiltoje vietoje 15 minučių.
Žingsnis 2
Suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje kilti 40-50 minučių.
Žingsnis 3
Kai tešla pakils, padalykite ją į kelis maždaug vienodo dydžio rutuliukus. Tai bus mūsų bandelės. Kiekvieną bandelę aptepkite įdaru. Tam paimkite česnaką, susmulkinkite jį ir sumaišykite su augaliniu aliejumi, šaukšteliu druskos ir 1 šaukštu vandens.
Žingsnis 4
Įdarą gerai išmaišykite ir įberkite mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 5
Į mišinį suberkite smulkia tarka sutarkuotą sūrį. Paskirstykite įdarą ant visų bandelių ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 6
Paruoštas bandeles perkelkite ant rankšluosčio ir dar kartą gerai aptepkite česnakiniu įdaru.
Kategorijos