Traškūs svogūnai dešrelėms. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Traškūs svogūnai dešrelėms.

Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs svogūnai dešrelėms. Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Traškūs svogūnai dešrelėms. Žingsnis 2
Svogūnus suberkite į gilų dubenį.

Žingsnis 3

Traškūs svogūnai dešrelėms. Žingsnis 3
Į svogūnus suberkite miltus ir druską. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Traškūs svogūnai dešrelėms. Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite svogūnus.

Žingsnis 5

Traškūs svogūnai dešrelėms. Žingsnis 5
Kepkite svogūnus 10-15 minučių, kol jie taps traškūs ir tamsiai auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Traškūs svogūnai dešrelėms. Žingsnis 6
Iškeptus svogūnus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos