Traškūs uogų trikampėliai iš paruoštos tešlos be mielių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Traškūs uogų trikampėliai iš paruoštos tešlos be mielių

Puikus saldus pyragas arbatos vakarėliui. Šio recepto privalumas tas, kad nereikia pačiam minkyti tešlos. Jei šaldiklyje turite uogų ir sluoksniuotos tešlos, galite labai greitai pagaminti traškius, aromatingus trikampėlius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs uogų trikampėliai iš paruoštos tešlos be mielių Žingsnis 1
Mikseriu sumalkite migdolus taip, kad jų gabalėliai būtų įvairaus dydžio. Sumaišykite cukrų su cinamonu. Kiaušinio trynį atskirkite nuo baltymo ir išplakite su druska. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą 0,5 cm storio sluoksniu ir supjaustykite 15x15 cm dydžio kvadratėliais.

Žingsnis 2

Traškūs uogų trikampėliai iš paruoštos tešlos be mielių Žingsnis 2
Ant kiekvieno kvadrato krašto 1,5 cm atstumu viena nuo kitos išdėliokite vyšnias ir avietes, pabarstykite migdolais ir cinamono cukrumi. Kvadratėlių kraštus aptepkite baltymu. Sulenkite įstrižai, kad susidarytų trikampis. Užspauskite kraštus ir papuoškite šakutės įspaudais. Dėkite ant kepimo skardos ir patepkite kiaušinio tryniu. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 20 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
suktinukai, kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, obuolių sezonas, receptų knyga, kepimas su obuoliais, suktinukai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, kepimas su vaisiais

Kategorijos