Publikavimo data: 2025-08-20
Traškus vaflinis pyragas su kondensuotu pienu
Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu - puikus laiko taupymo sprendimas. Receptas gana paprastas, o ingredientų skaičius minimalus. Paruoškite dviejų rūšių kremą, aptepkite juo vaflių pyragėlius ir nusiųskite į šaldytuvą mirkti. Saldus ir traškus skanėstas paruoštas!
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite atšaldytą grietinėlę ir 200 g kondensuoto pieno. Plakite mikseriu iki vientisos ir purios masės. Kitame dubenyje suplakite 200 g virinto ir likusį baltą sutirštintą pieną. Taip gausite kreminį ir rudą kremą.
Žingsnis 2
Pradėkite rinkti vaflinį pyragą. Patogiausia naudoti nuimamą kepimo formą. Visą rudąjį kremą po lygiai padalykite į du pyragaičius, paskirstykite jį. Vieną švarų vaflinį pyragą dėkite ant formos dugno, visą jo paviršių tolygiai aptepkite trimis pilnais šaukštais sviesto kremo. Dabar dėkite rudojo kremo plakinį sviestine puse žemyn. Šiek tiek prispauskite juos rankomis.
Žingsnis 3
Ant viršaus užtepkite tris šaukštus sviestinio kremo, išlyginkite silikonine mentele, tada ant viršaus uždėkite antrąjį tortą ruduoju kremu patepta puse žemyn. Vėl prispauskite rankomis.
Žingsnis 4
Aptepkite sviestiniu kremu, uždėkite paskutinį švarų pyragą. Kuo tvirčiau prispauskite rankomis. Aptepkite likusiu kremu. Tolygiai paskirstykite po visą torto paviršių ir apibarstykite vaflių trupiniais. Dėkite į šaldytuvą 5 valandoms.
Kategorijos