Publikavimo data: 2024-06-09
Trifl
Desertai yra labai svarbi šventinės puotos dalis. Vietoj torto pasiūlykite svečiams skanių, subtilių padėklų su vyšniomis permatomuose puodeliuose. Tai tradicinis angliškas skanėstas, kuriame sluoksniais išdėliojamas biskvitas, grietinėlė ir sirupas su uogomis. Desertas atrodo labai elegantiškai. Šokoladiniams pyragaičiams naudokite šarminius kakavos miltelius. Jos skonis ir aromatas intensyvesnis nei paprastos kakavos. Šis produktas geriau tirpsta ir maišosi su kitais ingredientais.
Žingsnis 1
Paruoškite sausainius. Kiaušinius plakite mikseriu su druska ir cukrumi, kol taps tiršti, lengvi ir purūs. Sumaišykite visus sausus produktus: miltus, kakavą, kepimo miltelius. Persijokite į išplaktus kiaušinius. Supilkite pieną ir augalinį aliejų. Išmaišykite. Tešla pripildykite formą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje "viršus-apačia" režimu be konvekcijos 40-45 min. Atvėsinkite pyragėlius, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite šaltai.
Žingsnis 2
Paruoškite uogas. Vaisius sumaišykite su cukrumi. Supilkite kirschą. Užvirkite ant vidutinės ugnies, maišydami virkite 2 minutes.
Žingsnis 3
Pagaminkite kremą. Plakite grietinėlę nedideliu greičiu, palaipsniui didindami greitį. Supilkite kondensuotą pieną.
Žingsnis 4
Paruoškite padėklą. Paruoštus sausainius supjaustykite mažais kubeliais. Į padėklų stiklines sluoksniuokite plaktą grietinėlę, sausainių gabalėlius, vyšnių sirupą ir vyšnias. Kartokite, kol indas bus pilnas. Pageidautina, kad paskutinis sluoksnis būtų grietinėlės. Padėkliukus įdėkite į šaldytuvą 50-60 minučių, kad įsigertų.
Kategorijos