Publikavimo data: 2024-09-17
"Trifles a la Snickers".
Puikiai išmirkyto biskvito desertas su krembriulė įdaru. Patiekalas labai subtilus. Naudojama pirktinė karamelė. Desertui reikia paruošti arba nusipirkti biskvitą.
Žingsnis 1
Iškepkite sausainį, atvėsinkite ir suplėšykite į gabalėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite crème brûlée kremo įdarą. Sumaišykite varškę su cukraus pudra ir grietinėlę su virintu sutirštintu pienu. Suplakite maišytuvu.
Žingsnis 3
Puode užkaitinkite vandenį su 2 šaukštais cukraus ir virkite, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 4
Paimkite desertų formeles ir kaip pirmąjį sluoksnį išdėliokite biskvitą, pamirkytą cukruje.
Žingsnis 5
Ant antrojo sluoksnio dėkite kremo įdarą.
Žingsnis 6
Paskui karamelę ir skrudintus žemės riešutus. Tada vėl sausainis, įmerkite jį.
Žingsnis 7
Pasigaminkite kremines rozetes.
Žingsnis 8
Tris valandas palaikykite šaldytuve.
Kategorijos