Puikus desertas iš biskvito, varškės kremo ir aviečių uogienės.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti sausainius. Įmuškite kiaušinius ir įberkite 6 šaukštus cukraus, išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 2
Tada į šį mišinį įmaišykite kakavos miltelius, pieną, kepimo miltelius, miltus, augalinį aliejų.
Žingsnis 3
Viską gerai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 4
Tada supilkite į silikoninę formą ir 5 minutėms įdėkite į mikrobangų krosnelę. Didžiausias galingumas.
Žingsnis 5
Tuo tarpu paruoškite kremą. Sudėkite varškę ir grietinę į smulkintuvą ir suplakite.
Žingsnis 6
Tada į šį mišinį įpilkite aviečių uogienės. Gerai išplakite.
Žingsnis 7
Mūsų kremas jau paruoštas.
Žingsnis 8
Paruoškite sirupą. Paimkite vandenį, supilkite jį į ąsotį, suberkite likusį cukrų, pastatykite ant ugnies ir maišydami palaukite, kol visas cukrus ištirps.
Žingsnis 9
Išimkite pyragą ir supjaustykite jį į 5 dalis.
Žingsnis 10
Vienas iš sausainių gabalėlių naudojamas vienai dėžei. Kiekvieną gabalėlį supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 11
Pradėkime montuoti dėklą. Pirmasis sluoksnis - sirupe išmirkyti sausainiai.
Žingsnis 12
Po to konditerinį maišelį pripildome kremu.
Žingsnis 13
Antrąjį sluoksnį užpildykite kremu. Sluoksniai kartojami. Jei norite, tarp sluoksnių galite įdėti bananų, riešutų, ko tik norite.
Žingsnis 14
Smulkmenos paruoštos. Papuoškite pagal pageidavimą.