Publikavimo data: 2024-06-15
Triufelių varškės pyragas be kepimo
Biskvitų, kakavos ir šokoladinio glaisto pagrindu pagamintas pyragas be kepimo sužavės savo švelnia tekstūra, šokolado skoniu ir riešutų traškumu. Tokį pyragą galima paruošti bet kada, kai norisi saldumo. Jis nereikalauja ypatingų išlaidų nei produktams, nei laikui, tačiau stebina aromatu ir nepakartojamu skoniu. Šį desertą mielai gamins vaikai, mėgstantys gaminti.
Žingsnis 1
Varškę, cukrų ir minkštą sviestą išsukite mikseriu iki vientisos masės. Padalykite masę į dvi lygias dalis. Į vieną dalį įmaišykite 50 g ištirpinto šokolado ir kakavos miltelių. Išmaišykite, kad susijungtų.
Žingsnis 2
Ant maistinės plėvelės sudėkite tris sausainių eiles. Ant jų užtepkite baltą varškės masę ir pabarstykite sausainių trupiniais.
Žingsnis 3
Šokolado masę paskirstykite viduryje. Tada folija pakelkite galines sausainių eiles, kad susidarytų apvadas. Viršų uždenkite likusiais sausainiais. Suvyniokite į glaudų batoną ir dėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms arba per naktį.
Žingsnis 4
Paruoškite šokolado dangą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Užpilkite ant deserto ir pabarstykite skrudintais žemės riešutais.
Kategorijos