Publikavimo data: 2024-06-15
Troškinta jūrų lydekos pomidorų padaže
Troškinta jūros lydeką pomidorų padaže puikiai tinka vakarienei visai šeimai. Žuvyje yra daug fosforo, kuris labai naudingas vaikų ir suaugusiųjų kaulams. Daugybė vitaminų, esančių žuvyje, teigiamai veikia bet kurį žmogų.
Žingsnis 1
Žuvį pagal skonį pasūdykite ir įberkite juodųjų pipirų. Apvoliokite žuvį miltuose. Karštoje keptuvėje su trupučiu aliejaus kepkite žuvį, kol ji taps auksinė. Tai užtruks 10 minučių. Tada žuvį išimkite iš keptuvės ir padėkite ant lėkštės, kad šiek tiek atvėstų.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną ir kelias minutes pakepinkite jį keptuvėje su augaliniu aliejumi. Morkas supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į keptuvę su svogūnais. Daržoves troškinkite, kol suminkštės, tada sudėkite lauro lapą, druską, cukrų ir prieskonius. Atskirame inde sumaišykite pomidorų pastą su vandeniu, supilkite į keptuvę ir viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Kai žuvis atvės, ją nuimkite. Išimkite kaulus, kad liktų tik filė. Žuvį sudėkite ant troškintų daržovių keptuvėje ir uždenkite dangčiu. Viską troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies 20 minučių, kad žuvis spėtų įsigerti į padažą ir taptų sultinga. Po to galite patiekti.
Kategorijos