Troškintų baklažanų ir kopūstų suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Troškintų baklažanų ir kopūstų suktinukai

Jei mėgstate raugintus kopūstus, šis receptas jums tikrai patiks. Jis labai neįprastas, nes gaunami įdomūs raugintų kopūstų suktinukai iš baklažanų, kopūstų ir kitų daržovių. Šiuo patiekalu tikrai norėsite pasidalyti su svečiais ir jis tikrai taps jūsų šventinio stalo puošmena.
Gaminimo laikas
4365 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
15 kcal.
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškintų baklažanų ir kopūstų suktinukai Žingsnis 1
Nupjaukite baklažanų kotelius, keliose vietose juos pradurkite šakute ir kelias minutes pavirkite, tada nusausinkite.

Žingsnis 2

Troškintų baklažanų ir kopūstų suktinukai Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstą, smulkiai supjaustykite salierą, sutarkuokite morką, smulkiai supjaustykite papriką, pasūdykite ir sumaišykite. Česnaką išspauskite per presą, sudėkite į daržoves ir palikite kuriam laikui, kad pritrauktų.

Žingsnis 3

Troškintų baklažanų ir kopūstų suktinukai Žingsnis 3
Paruoškite sūrymą: užvirinkite vandenį su druska ir atvėsinkite. Baklažanus perpjaukite pusiau, bet ne iki galo, išspauskite sultis ir įdarykite daržovėmis. Paimkite paprastą virvutę ir suriškite baklažaną taip, kad įdaras laikytųsi viduje.

Žingsnis 4

Troškintų baklažanų ir kopūstų suktinukai Žingsnis 4
Sudėkite baklažanus į gilų dubenį, užpilkite juos sūrymu ir padėkite lenktą - sunkų daiktą, kuris neleistų baklažanams plūduriuoti. Palikite juos taip tris dienas kambario temperatūroje, kad raugtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos