Publikavimo data: 2024-06-15
Troškintų baklažanų ir kopūstų suktinukai
Jei mėgstate raugintus kopūstus, šis receptas jums tikrai patiks. Jis labai neįprastas, nes gaunami įdomūs raugintų kopūstų suktinukai iš baklažanų, kopūstų ir kitų daržovių. Šiuo patiekalu tikrai norėsite pasidalyti su svečiais ir jis tikrai taps jūsų šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Nupjaukite baklažanų kotelius, keliose vietose juos pradurkite šakute ir kelias minutes pavirkite, tada nusausinkite.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstą, smulkiai supjaustykite salierą, sutarkuokite morką, smulkiai supjaustykite papriką, pasūdykite ir sumaišykite. Česnaką išspauskite per presą, sudėkite į daržoves ir palikite kuriam laikui, kad pritrauktų.
Žingsnis 3
Paruoškite sūrymą: užvirinkite vandenį su druska ir atvėsinkite. Baklažanus perpjaukite pusiau, bet ne iki galo, išspauskite sultis ir įdarykite daržovėmis. Paimkite paprastą virvutę ir suriškite baklažaną taip, kad įdaras laikytųsi viduje.
Žingsnis 4
Sudėkite baklažanus į gilų dubenį, užpilkite juos sūrymu ir padėkite lenktą - sunkų daiktą, kuris neleistų baklažanams plūduriuoti. Palikite juos taip tris dienas kambario temperatūroje, kad raugtų.
Kategorijos