Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinys su grybais, bulvėmis, goudos sūriu ir šviežiomis žolelėmis
Paprastas ir greitas patiekalas, kuriam reikia mažiausiai ingredientų.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir bulves. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite mažais griežinėliais ir sudėkite į kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Apkepkite pievagrybius ir sudėkite juos antruoju sluoksniu ant bulvių.
Žingsnis 4
Pakepinkite svogūnus iki auksinės spalvos ir sudėkite ant grybų.
Žingsnis 5
Sumaišykite grietinę su puse tarkuoto sūrio ir sudėkite į kitą sluoksnį.
Žingsnis 6
Įdėkite į įkaitintą orkaitę 35 minutėms.
Žingsnis 7
Tada pabarstykite likusiu sūriu ir žolelėmis (krapais). Kepkite 10 minučių, kol paruduos.
Kategorijos