Publikavimo data: 2025-08-18
Troškinys su kumpiu, sūriu ir grybais
Troškinys su kumpiu, sūriu ir grybais - skanus rusų virtuvės patiekalas. Įdėjus kumpio ir grybų, troškinys tampa sotesnis ir aromatingesnis. Pridėkite keptų grybų, taip geriau atsiskleis jų skonis. Dėl grybų troškinys įgauna grybų natų, kurios puikiai papildo patiekalą.
Žingsnis 1
Į keptuvę su grybais supilkite augalinį aliejų, smulkiai supjaustytą svogūną ir sviestą. Kepkite dar 3 minutes ant vidutinės ugnies. Įdarui paruošti sumaišykite 4 kiaušinius, majonezą, grietinėlę, 1 šaukštelį garstyčių, ½ šaukštelio druskos ir juodųjų pipirų. Ant formos dugno sluoksniais sudėkite 1/3 bulvių, ½ grybų ir svogūnų, kumpį, žaliuosius svogūnus, žiedinius kopūstus.
Žingsnis 2
Ant bulvių supilkite ½ įdaro ir pakartokite sluoksnius. Ant viršaus sudėkite bulves, patepkite minkštu sviestu, užpilkite ½ įdaro ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Uždenkite formą folija ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.
Kategorijos