Troškinys su kumpiu, sūriu ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinys su kumpiu, sūriu ir grybais

Troškinys su kumpiu, sūriu ir grybais - skanus rusų virtuvės patiekalas. Įdėjus kumpio ir grybų, troškinys tampa sotesnis ir aromatingesnis. Pridėkite keptų grybų, taip geriau atsiskleis jų skonis. Dėl grybų troškinys įgauna grybų natų, kurios puikiai papildo patiekalą.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Troškinys su kumpiu, sūriu ir grybais Žingsnis 1
Į keptuvę su grybais supilkite augalinį aliejų, smulkiai supjaustytą svogūną ir sviestą. Kepkite dar 3 minutes ant vidutinės ugnies. Įdarui paruošti sumaišykite 4 kiaušinius, majonezą, grietinėlę, 1 šaukštelį garstyčių, ½ šaukštelio druskos ir juodųjų pipirų. Ant formos dugno sluoksniais sudėkite 1/3 bulvių, ½ grybų ir svogūnų, kumpį, žaliuosius svogūnus, žiedinius kopūstus.

Žingsnis 2

Troškinys su kumpiu, sūriu ir grybais Žingsnis 2
Ant bulvių supilkite ½ įdaro ir pakartokite sluoksnius. Ant viršaus sudėkite bulves, patepkite minkštu sviestu, užpilkite ½ įdaro ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Uždenkite formą folija ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių troškinys, bulvių troškinys, bulvių troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, bulvių apkepas su grybais, apkepas su grybais, vakarienė su bulvėmis, bulvių apkepas su sūriu, apkepas su sūriu, apkepas su kiaušiniais, apkepas su pienu

Kategorijos