Troškinys su vištiena ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Troškinys su vištiena ir bulvėmis

Troškinys su vištiena ir bulvėmis yra skanus ir sotus orkaitėje keptas patiekalas. Receptui galima naudoti vištienos filė arba krūtinėlę: šviežia mėsa yra tankios struktūros, švelniai rausvos spalvos ir plona oda. Kad troškinys būtų sultingas ir pikantiško skonio, prireiks sūrio: geriau imti kietos rūšies vienodos spalvos sūrį, be sausos plutos ir balto apvalkalo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys su vištiena ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Paimkite sūrį, įmaišykite grietinės, pipirų ir druskos pagal skonį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Troškinys su vištiena ir bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite apkepą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, pirmiausia sudėkite vištieną, tada bulves. Viršų užpilkite grietinės ir sūrio padažu, pašaukite formą į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos