Publikavimo data: 2024-04-08
Troškinys su vištiena ir bulvėmis
Troškinys su vištiena ir bulvėmis yra skanus ir sotus orkaitėje keptas patiekalas. Receptui galima naudoti vištienos filė arba krūtinėlę: šviežia mėsa yra tankios struktūros, švelniai rausvos spalvos ir plona oda. Kad troškinys būtų sultingas ir pikantiško skonio, prireiks sūrio: geriau imti kietos rūšies vienodos spalvos sūrį, be sausos plutos ir balto apvalkalo.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Paimkite sūrį, įmaišykite grietinės, pipirų ir druskos pagal skonį. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite apkepą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, pirmiausia sudėkite vištieną, tada bulves. Viršų užpilkite grietinės ir sūrio padažu, pašaukite formą į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos