Publikavimo data: 2025-08-18
Trupinių pyragas su varške.
Šis varškės pyragas iš tešlos gaunasi labai švelnus ir labai skanus.
Žingsnis 1
Stambiai sutarkuokite sviestą, sumaišykite jį su miltais, įberkite 100 g granuliuoto cukraus ir tešlos raugą.
Žingsnis 2
Paruoškite formą, kurioje kepsite pyragą, patepkite ją sviestu.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 2 dalis, vieną dalį įdėkite į formą.
Žingsnis 4
Įdarui į varškę įmuškite kiaušinį ir įberkite likusius 100 g cukraus.
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Įdarą sudėkite ant paruoštos tešlos ir tolygiai paskirstykite po formą.
Žingsnis 7
Likusią tešlos dalį paskleiskite ant įdaro. Pašaukite į orkaitę 30-40 minučių.
Žingsnis 8
Po 30-40 minučių ištraukite iš orkaitės iškepusį pyragą.
Kategorijos