Publikavimo data: 2024-04-09
Tunas Riette
"Riette" arba "Riette" yra prancūziškas užkandis, panašus į paštetą. Mėsa, kepenys arba žuvis susmulkinama į tyrę su skaidulomis. Riette patiekiamas kartu su duona. Šiame recepte siūlome paruošti riete iš tuno ir varškės, o iš jos pasigaminti sumuštinį. Šis užkandis puikiai tinka vakarėliui, užkandžiui ar pusryčiams.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį, pasūdykite jį ir sudėkite į jį tuno filė. Žuvį virkite, kol išvirs, maždaug 7-10 minučių.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje šakute susmulkinkite virtą žuvį. Į tuną įpilkite citrinos sulčių, druskos ir juodųjų pipirų. Sudėkite varškę ir visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paskrudinkite skrudintos duonos riekes. Vieną duonos riekę aptepkite tuno riekele. Ant riekės uždėkite kelis porų žiedus ir uždenkite antrąja skrudintos duonos riekele.
Žingsnis 4
Sumuštinį perpjaukite įstrižai. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos