Tunas Riette pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Tunas Riette

"Riette" arba "Riette" yra prancūziškas užkandis, panašus į paštetą. Mėsa, kepenys arba žuvis susmulkinama į tyrę su skaidulomis. Riette patiekiamas kartu su duona. Šiame recepte siūlome paruošti riete iš tuno ir varškės, o iš jos pasigaminti sumuštinį. Šis užkandis puikiai tinka vakarėliui, užkandžiui ar pusryčiams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tunas Riette Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį, pasūdykite jį ir sudėkite į jį tuno filė. Žuvį virkite, kol išvirs, maždaug 7-10 minučių.

Žingsnis 2

Tunas Riette Žingsnis 2
Atskirame dubenyje šakute susmulkinkite virtą žuvį. Į tuną įpilkite citrinos sulčių, druskos ir juodųjų pipirų. Sudėkite varškę ir visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Tunas Riette Žingsnis 3
Paskrudinkite skrudintos duonos riekes. Vieną duonos riekę aptepkite tuno riekele. Ant riekės uždėkite kelis porų žiedus ir uždenkite antrąja skrudintos duonos riekele.

Žingsnis 4

Tunas Riette Žingsnis 4
Sumuštinį perpjaukite įstrižai. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos