Publikavimo data: 2024-05-15
Tunas su aštriu pomidorų padažu
Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite pusę ziros, maltus aitriuosius pipirus, maltus juoduosius pipirus, laimo žievelę ir druską. Apibarstykite žuvį iš abiejų pusių prieskoniais, apšlakstykite aukštos kokybės alyvuogių aliejumi ir palikite pastovėti apie 30 minučių. Po to supjaustykite į 8 vienodus gabalėlius.
Žingsnis 2
Įsigykite visus salsai reikalingus ingredientus. Salsa - tai aštrus meksikietiškas padažas. Giliame dubenyje sumaišykite kitą pusę ziro ir laimą. Sudėkite smulkintus ingredientus: raudonąjį svogūną, avokadą, kivius, pomidorus, aitriąją papriką, kalendrą ir mėtas. Gerai išmaišykite, supilkite pusės citrinos sultis, žuvies padažą. Pagal skonį įberkite cukraus, dar kartą išmaišykite. Palikite brinkti apie 15 minučių. Paragaukite, pagal skonį įpilkite laimo sulčių.
Žingsnis 3
Kiekvieną žuvies kepsnį paeiliui dėkite į įkaitintą kepsninę ant vidutinio stiprumo žarijų ir kepkite kiekvieną pusę po 2-3 minutes.
Kategorijos