Publikavimo data: 2025-08-16
Tunas su daržovėmis citrinų sultyse
Tunų mėsa yra sveikas, aukštos kokybės produktas, stiprinantis kraujagysles ir širdį, gerinantis smegenų veiklą, gerinantis nervų sistemos, plaukų, kaulų ir odos būklę. Gydytojai rekomenduoja valgyti tuną, žmonėms, linkusiems į alergiją ir turintiems polinkį į vėžį. Kartu su naudingomis savybėmis tuno mėsa darniai dera ir salotose "Tunas su daržovėmis citrinų sultyse", su salierais, pomidorais, alyvuogėmis ir svogūnais.
Žingsnis 1
Tuno mėsą padalykite į nedidelius gabalėlius, svogūną supjaustykite mažais kubeliais, alyvuoges supjaustykite plonais žiedais, salierą - mažais gabalėliais. Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Dabar supilkite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir pipirus pagal skonį. Švelniai išmaišykite, kad minkšti žuvies gabaliukai nevirstų košėmis.
Kategorijos