Tunas su daržovėmis citrinų sultyse pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Tunas su daržovėmis citrinų sultyse

Tunų mėsa yra sveikas, aukštos kokybės produktas, stiprinantis kraujagysles ir širdį, gerinantis smegenų veiklą, gerinantis nervų sistemos, plaukų, kaulų ir odos būklę. Gydytojai rekomenduoja valgyti tuną, žmonėms, linkusiems į alergiją ir turintiems polinkį į vėžį. Kartu su naudingomis savybėmis tuno mėsa darniai dera ir salotose "Tunas su daržovėmis citrinų sultyse", su salierais, pomidorais, alyvuogėmis ir svogūnais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Tunas su daržovėmis citrinų sultyse Žingsnis 1
Tuno mėsą padalykite į nedidelius gabalėlius, svogūną supjaustykite mažais kubeliais, alyvuoges supjaustykite plonais žiedais, salierą - mažais gabalėliais. Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Tunas su daržovėmis citrinų sultyse Žingsnis 2
Dabar supilkite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir pipirus pagal skonį. Švelniai išmaišykite, kad minkšti žuvies gabaliukai nevirstų košėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos