Publikavimo data: 2024-03-28
Tuno ir agurkų salotos
Skanios lengvos šviežio tuno ir agurkų salotos - puikus patiekalas, kuriuo galite mėgautis su artimaisiais. Dėl šviežių žolelių ir agurkų šios salotos tikrai primena pavasarį. O kepta tuno filė šiam patiekalui suteikia egzotiško skonio. Tunas - nepretenzinga žuvis. Jis greitai sugeria visus prieskonius, taip pat greitai iškepa, todėl paruošti šias salotas užtruksite vos kelias minutes.
Žingsnis 1
Tuną supjaustykite kubeliais ir apkepkite alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tunas iškepa labai greitai.
Žingsnis 2
Salotos ruošiamos sluoksniais. Prieš pradedant gaminti, reikia sumaišyti majonezą ir Dižono garstyčias. Dalį padažo reikia užtepti ant lėkštės, kurioje bus sudėtos salotos, dugno.
Žingsnis 3
Ant padažo išdėliokite stambiai supjaustytą agurką ir perpus perpjautus vyšninius pomidorus. Salotas pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Tada sudėkite tuną, griežinėliais pjaustytą saldžiąją papriką, plonai pjaustytus ridikėlius ir alyvuoges be sėklų. Gautas salotas galima patiekti.
Kategorijos