Publikavimo data: 2024-03-27
Tuno ir avokadų salotos
Lengvos salotos su tunu ir avokadais yra vienas populiariausių kulinarinių patiekalų pasaulyje. Toks ingredientų tandemas patiekalą pripildo mūsų organizmui naudingų aminorūgščių, baltymų ir augalinių riebalų. Dėl gausaus vitaminų kiekio salotos yra puikus pasirinkimas siekiantiems subalansuotos ir visavertės mitybos.
Žingsnis 1
Tunų filė ir agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite porus plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Avokadą perpjaukite per pusę ir išimkite kauliuką. Iš abiejų pusių išimkite minkštimą, stengdamiesi nepažeisti odelės.
Žingsnis 5
Avokadą supjaustykite kubeliais ir pagardinkite vieno apelsino skiltelės sultimis.
Žingsnis 6
Atskirame inde sumaišykite majonezą ir česnaką.
Žingsnis 7
Gautą salotų padažą supilkite į griežinėliais supjaustytą avokadą, agurkus ir tuną, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Visus ingredientus sumaišykite.
Žingsnis 8
Perdėkite paruoštas salotas į likusias avokadų puseles ir papuoškite patiekalą petražolių šakelėmis bei apelsinų griežinėliais. Gero apetito!
Kategorijos