Publikavimo data: 2024-06-15
Tuno ir krevečių salotos
Lengva salotų versija su krevetėmis ir tunu bet kuriuo metų laiku patiks svečiams ant šventinio stalo arba per šeimos vakarienę kaip pirmas patiekalas. Konservuoti kukurūzai salotoms suteikia šiek tiek saldumo, o jūros gėrybės - šviežumo ir jūros skonio.
Žingsnis 1
Nulupkite krevetes nuo kiautų, kad liktų tik mėsa, ir sudėkite jas į atskirą dubenį. Į lėkštę sudėkite stambiai supjaustytas salotas ir konservuotus kukurūzus. Agurką supjaustykite plonais pusžiedžiais ir taip pat sudėkite į salotas.
Žingsnis 2
Tuną sutrinkite šakute ir sudėkite. Taip pat supilkite vienos citrinos sultis ir gerai išmaišykite. Supilkite dalį nuluptų krevečių, druskos, pipirų, aliejaus ir gerai išmaišykite, kad viskas tolygiai pasiskirstytų salotose. Sudėkite salotas į serviravimo lėkštę ir papuoškite likusiomis krevetėmis.
Kategorijos