Tuno ir krevečių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tuno ir krevečių salotos

Lengva salotų versija su krevetėmis ir tunu bet kuriuo metų laiku patiks svečiams ant šventinio stalo arba per šeimos vakarienę kaip pirmas patiekalas. Konservuoti kukurūzai salotoms suteikia šiek tiek saldumo, o jūros gėrybės - šviežumo ir jūros skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
54 kcal.
Baltymai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (43 bal.)

Žingsnis 1

Tuno ir krevečių salotos Žingsnis 1
Nulupkite krevetes nuo kiautų, kad liktų tik mėsa, ir sudėkite jas į atskirą dubenį. Į lėkštę sudėkite stambiai supjaustytas salotas ir konservuotus kukurūzus. Agurką supjaustykite plonais pusžiedžiais ir taip pat sudėkite į salotas.

Žingsnis 2

Tuno ir krevečių salotos Žingsnis 2
Tuną sutrinkite šakute ir sudėkite. Taip pat supilkite vienos citrinos sultis ir gerai išmaišykite. Supilkite dalį nuluptų krevečių, druskos, pipirų, aliejaus ir gerai išmaišykite, kad viskas tolygiai pasiskirstytų salotose. Sudėkite salotas į serviravimo lėkštę ir papuoškite likusiomis krevetėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos