Publikavimo data: 2024-04-08
Tuno ir pupelių salotos
Tunų ir pupelių salotų receptas primena prancūziškas "Nicoise" salotas. Nicoje tuno salotos tradiciškai gaminamos su šparaginėmis pupelėmis, kiaušiniais ir daržovėmis. Patiekalas labai populiarus, todėl yra daugybė jo gaminimo variantų, kuriuose naudojami, atrodytų, nesuderinami produktai. Salotose su tunu ir pupelėmis obuolys turėtų nuspalvinti pagrindinių ingredientų skonį gaivia rūgštele, todėl rekomenduojama rinktis saldžiarūgštes veisles. O agurkas suteiks sultingumo pupelių ir tuno salotoms.
Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Sumaišykite tuno filė, pupeles, agurką, obuolį ir salotų lapus, pagal skonį pasūdykite ir sumaišykite.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Prieš patiekdami patiekalą užpilkite natūraliu jogurtu ir išmaišykite.
Kategorijos