Publikavimo data: 2024-04-28
Tuno salotos su alyvuogėmis
Tunų ir alyvuogių salotos - ilgaamžių maistas. Manoma, kad bent kartą per savaitę valgant tuno, agurkų ir alyvuogių salotas galima sulaukti 100 metų. Salotos su tuno konservuotais agurkais ir alyvuogėmis yra labai skanus patiekalas, kuriame gausu omega-3 rūgščių ir sveikųjų riebalų. Salotų produktų rinkinys yra labai sveikas ir maistingas: tunas, pomidorai, alyvuogės, kiaušiniai, svogūnai, agurkai. Kiaušinius ir daržoves, jei įmanoma, reikėtų rinktis naminius, jie visada sveikesni už pirktus parduotuvėje.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Išimkite alyvuoges iš stiklainio, kiekvieną alyvuogę supjaustykite į 4 dalis. Kiaušinius supjaustykite į 4 dalis. Svogūnus supjaustykite 3 cm griežinėliais. Tuną išimkite iš skardinės ir supjaustykite maždaug 2 cm x 2 cm dydžio griežinėliais. Pomidorą ir agurką supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir paruoškite konservuoto tuno ir alyvuogių salotas. Į salotinę sudėkite alyvuoges, kiaušinius, svogūną, tuną, pomidorą ir agurką. Įmaišykite džiūvėsėlius ir atsargiai išmaišykite. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi. Salotų lapus sudėkite į lėkštę, ant lapų uždėkite daržovių ir žuvies porciją.
Kategorijos