Tuno salotos su aštriu ančiuvių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Tuno salotos su aštriu ančiuvių padažu

Salotos su ančiuviais ir tunu - idealus patiekalas tiems, kurie stebi savo mitybą arba nori ją paįvairinti. Pagrindinis produktas yra žuvis - konservuotas tunas, jis suteikia jūros sūrumo skonį ir puikiai dera su šviežiais pomidorais ir putpelių kiaušiniais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno salotos su aštriu ančiuvių padažu Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite salotų padažą. Balzaminį actą, garstyčias, česnaką, alyvuogių aliejų ir ančiuvių filė sumaišykite panardinamuoju maišytuvu. Porą minučių viską trinkite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 2

Tuno salotos su aštriu ančiuvių padažu Žingsnis 2
Paruoškite lėkštę, kurioje patiekalas bus patiekiamas. Pirmasis sluoksnis - nuplautas ir nusausintas salotų lapas. Toliau dedami virtų bulvių griežinėliai, šparaginės pupelės ir putpelių kiaušinių puselės.

Žingsnis 3

Tuno salotos su aštriu ančiuvių padažu Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite svogūnų žiedus, kubeliais supjaustytus pomidorus ir alyvuoges. Viską tolygiai paskirstykite ir į vidurį sudėkite konservuotą tuną. Apšlakstykite salotas iš anksto paruoštu padažu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos