Publikavimo data: 2024-10-14
Tuno salotos su aštriu ančiuvių padažu
Salotos su ančiuviais ir tunu - idealus patiekalas tiems, kurie stebi savo mitybą arba nori ją paįvairinti. Pagrindinis produktas yra žuvis - konservuotas tunas, jis suteikia jūros sūrumo skonį ir puikiai dera su šviežiais pomidorais ir putpelių kiaušiniais.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite salotų padažą. Balzaminį actą, garstyčias, česnaką, alyvuogių aliejų ir ančiuvių filė sumaišykite panardinamuoju maišytuvu. Porą minučių viską trinkite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 2
Paruoškite lėkštę, kurioje patiekalas bus patiekiamas. Pirmasis sluoksnis - nuplautas ir nusausintas salotų lapas. Toliau dedami virtų bulvių griežinėliai, šparaginės pupelės ir putpelių kiaušinių puselės.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite svogūnų žiedus, kubeliais supjaustytus pomidorus ir alyvuoges. Viską tolygiai paskirstykite ir į vidurį sudėkite konservuotą tuną. Apšlakstykite salotas iš anksto paruoštu padažu ir patiekite.
Kategorijos