Publikavimo data: 2024-03-28
Tuno salotos su kreminiu vyno padažu
Tuno salotos kreminiame vyno padaže - tai restorano lygio patiekalas, kurį savo virtuvėje galite paruošti vos per 15 minučių! Šios salotos puikiai tinka ir romantiškam vakarui, ir pobūviui. Žmonės tuną dažnai vadina "jūros vištiena", nes šių dviejų produktų skoniai itin panašūs. Kad patiekalas būtų kuo sultingesnis, patariame naudoti atšaldytą, o ne šaldytą žuvį. Be tuno, salotoms naudojami pomidorai ir rukola.
Žingsnis 1
Supjaustykite vyšninius pomidorus skiltelėmis.
Žingsnis 2
Įkaitinkite grilio keptuvę su augaliniu aliejumi. Žuvį iš abiejų pusių pasūdykite, papipirinkite ir dėkite ant grotelių. Kepkite tuną ant grotelių po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir vyną. Žuvį 2-3 minutes troškinkite padaže.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite rukolą ir vyšninius pomidorus.
Žingsnis 5
Ant daržovių sudėkite žuvį. Salotas užpilkite likusiu padažu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekalas paruoštas, patiekite jį į stalą. Gero apetito!
Kategorijos