Tuno salotos su kreminiu vyno padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Tuno salotos su kreminiu vyno padažu

Tuno salotos kreminiame vyno padaže - tai restorano lygio patiekalas, kurį savo virtuvėje galite paruošti vos per 15 minučių! Šios salotos puikiai tinka ir romantiškam vakarui, ir pobūviui. Žmonės tuną dažnai vadina "jūros vištiena", nes šių dviejų produktų skoniai itin panašūs. Kad patiekalas būtų kuo sultingesnis, patariame naudoti atšaldytą, o ne šaldytą žuvį. Be tuno, salotoms naudojami pomidorai ir rukola.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai, Žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno salotos su kreminiu vyno padažu Žingsnis 1
Supjaustykite vyšninius pomidorus skiltelėmis.

Žingsnis 2

Tuno salotos su kreminiu vyno padažu Žingsnis 2
Įkaitinkite grilio keptuvę su augaliniu aliejumi. Žuvį iš abiejų pusių pasūdykite, papipirinkite ir dėkite ant grotelių. Kepkite tuną ant grotelių po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 3

Tuno salotos su kreminiu vyno padažu Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir vyną. Žuvį 2-3 minutes troškinkite padaže.

Žingsnis 4

Tuno salotos su kreminiu vyno padažu Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite rukolą ir vyšninius pomidorus.

Žingsnis 5

Tuno salotos su kreminiu vyno padažu Žingsnis 5
Ant daržovių sudėkite žuvį. Salotas užpilkite likusiu padažu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekalas paruoštas, patiekite jį į stalą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos