Tuno skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tuno skrebučiai

Tuno skrebučiai kepami ant skrudintos duonos riekelių, yra lengvi, aromatingi ir traškūs. Duonos riekes svarbu išdžiovinti, kad viduje jos išliktų minkštos, o išorėje turėtų ploną traškią plutelę. Jei skrebučiai sudegė, juos galima išsaugoti peiliu nugarėle nukrapščius sudegusius trupinius. Tunas pasižymi subtiliu, išskirtiniu skoniu ir didele nauda organizmui. Šį užkandį lengva ir, svarbiausia, greitai paruošti, o ant bet kurio stalo jis atrodo gražiai ir apetitiškai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Tuną sutrinkite šakute, sumaišykite su varške iki vientisos masės. Sudėkite paprikas, gerai išmaišykite. Palikite įdarą pastovėti 5 minutes.

Žingsnis 2

Tuno skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite duoną ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Kiekvieną riekelę aptepkite storu sluoksniu įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos