Publikavimo data: 2024-06-15
Tuno skrebučiai
Tuno skrebučiai kepami ant skrudintos duonos riekelių, yra lengvi, aromatingi ir traškūs. Duonos riekes svarbu išdžiovinti, kad viduje jos išliktų minkštos, o išorėje turėtų ploną traškią plutelę. Jei skrebučiai sudegė, juos galima išsaugoti peiliu nugarėle nukrapščius sudegusius trupinius. Tunas pasižymi subtiliu, išskirtiniu skoniu ir didele nauda organizmui. Šį užkandį lengva ir, svarbiausia, greitai paruošti, o ant bet kurio stalo jis atrodo gražiai ir apetitiškai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Tuną sutrinkite šakute, sumaišykite su varške iki vientisos masės. Sudėkite paprikas, gerai išmaišykite. Palikite įdarą pastovėti 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite duoną ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Kiekvieną riekelę aptepkite storu sluoksniu įdaro.
Kategorijos