Tuno žuvies salotos su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tuno žuvies salotos su grybais

Tunas yra rekordininkas pagal baltymų kiekį. Be to, jis švelnus, sultingas ir lengvai paruošiamas. Tuno skonis netipiškas žuvies mėsai, todėl prancūzai jį vadina "jūros veršiena". Tunas vienodai naudingas ir šviežias, ir konservuotas. Iš konservuoto tuno gaminamos sveikos ir sočios salotos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Tuno žuvies salotos su grybais Žingsnis 1
Grybus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Tuno žuvies salotos su grybais Žingsnis 2
Supjaustykite agurkus gabalėliais, o vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Salotas suplėšykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Tuno žuvies salotos su grybais Žingsnis 3
Apkepkite grybus su dar trupučiu augalinio aliejaus. Maišydami kepkite 3-4 minutes.

Žingsnis 4

Tuno žuvies salotos su grybais Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite salotų lapus, pomidorus, agurkus, tuną ir keptus grybus.

Žingsnis 5

Tuno žuvies salotos su grybais Žingsnis 5
Salotas sudėkite į plokščią lėkštę. Papuoškite salotas majonezu.

Žingsnis 6

Tuno žuvies salotos su grybais Žingsnis 6
Ant salotų viršaus užberkite šiek tiek rukolos. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos