Publikavimo data: 2025-08-16
Turtinga pica su rūkyta mėsa ir saulėje džiovintais pomidorais
Pagal šį receptą namuose galima pasigaminti labai skanią ir aromatingą picą. Joje yra rūkytos mėsos ir saulėje džiovintų pomidorų, virtas padažas, dviejų rūšių sūris ir subalansuotas saldžiarūgštis skonis. Šie kepiniai visada bus geresnė alternatyva picai. Ji labai pradžiugins šį itališką patiekalą mėgstančius vaikus. Juos netgi galite įtraukti į gaminimo procesą, patikėdami jiems keletą nesudėtingų procesų. Be abejo, tokia pica bus pati skaniausia pica jų gyvenime.
Žingsnis 1
Mieles supilkite į vandenį su cukrumi ir druska. Kai mielės pakils iki kepurėlės, supilkite jas į miltus kartu su alyvuogių aliejumi. Užminkykite tešlą ir padalykite ją į 4 dalis. Sudėkite į alyvuogių aliejumi pateptus maišelius, užriškite ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Žingsnis 2
Po 24 valandų išimkite tešlą iš pakelių, padarykite 4 rutuliukus ir palikite 1 valandai atšilti. Paruoškite padažą. Į pomidorų mišinį suberkite prieskonius ir alyvuogių aliejų ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Iškočiokite vieną 24 cm skersmens tešlos rutuliuką, aptepkite pomidorų mišiniu, pabarstykite paprastu kietuoju sūriu. Išdėliokite dešreles, saulėje džiovintus pomidorus ir pabarstykite mocarela. Kepkite iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Taip pat iškepkite ir kitas 3 picas.
Kategorijos