Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre

Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre patiks visiems, ypač panazijietiškos virtuvės mėgėjams. Iš sojų padažo su karamelizuotu cukrumi pagamintas "unagi" padažas žuviai suteikia subtilų saldžiarūgštį autentiškos Azijos virtuvės skonį. Šį padažą galite naudoti patiekalui pagardinti, šviežiomis žolelėmis ir prieskoniais. Patiekite šį patiekalą karštą!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą susmulkinkite ir virkite, kol jis suminkštės, apie 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre Žingsnis 2
Sudėkite sviestą ir grietinėlę, viską išplakite mikseriu.

Žingsnis 3

Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite aliejų, sudėkite lašišą, pabarstykite ir papipirinkite. Apšlakstykite lašišą unagi padažu. Kepkite lašišą 5-6 minutes, po 2-3 su puse minutės iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre Žingsnis 4
Ant viršaus sudėkite košę, o ant jos - lašišą. Pabarstykite žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos