Publikavimo data: 2025-08-18
Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre
Unagi lašiša su žiedinių kopūstų tyre patiks visiems, ypač panazijietiškos virtuvės mėgėjams. Iš sojų padažo su karamelizuotu cukrumi pagamintas "unagi" padažas žuviai suteikia subtilų saldžiarūgštį autentiškos Azijos virtuvės skonį. Šį padažą galite naudoti patiekalui pagardinti, šviežiomis žolelėmis ir prieskoniais. Patiekite šį patiekalą karštą!
Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą susmulkinkite ir virkite, kol jis suminkštės, apie 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite sviestą ir grietinėlę, viską išplakite mikseriu.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite aliejų, sudėkite lašišą, pabarstykite ir papipirinkite. Apšlakstykite lašišą unagi padažu. Kepkite lašišą 5-6 minutes, po 2-3 su puse minutės iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Ant viršaus sudėkite košę, o ant jos - lašišą. Pabarstykite žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos