Uogų kisielius multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Uogų kisielius multicooker įrenginyje

Kisel - tradicinis rusiškas gėrimas, kurį ruošdavo dar mūsų prosenelės. Jis gaminamas iš bet kokių uogų ir vaisių: spanguolių, kalinų, obuolių, vyšnių, braškių, aviečių ir serbentų. Vasaros-rudens sezonu jis gaminamas iš šviežių vaisių ir uogų, o žiemos-pavasario sezonu - iš šaldytų. Kiselis yra labai naudingas: jis maistingas ir jame gausu vitaminų. Jį galima paruošti įvairios konsistencijos. Konsistencija daugiausia priklauso nuo krakmolo kiekio. Pabandykite uogų kisielių gaminti daugiafunkciniame keptuve.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
39 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Uogų kisielius multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Paruoškite uogų sultinį. Uogas sudėkite į multicookerio dubenį, suberkite cukrų, užpilkite keturiais puodeliais verdančio vandens. Uždarykite multicookerio dangtį, įjunkite "Virimo" režimą ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Uogų kisielius multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Išvirkite grietinę. Ištirpinkite krakmolą stiklinėje šalto vandens. Pamažu supilkite krakmolo vandenį į uogų sultinį, nuolat maišydami plaktuvu. Grietinę perkoškite per sietelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, serbentų sezonas, maistas vaikams, kisielius, be įprastų alergenų, receptų knyga, krakmolingas kisielius, kisielius su uogomis

Kategorijos