Publikavimo data: 2025-08-17
Uogų prieskonių avižiniai sausainiai.
Šie sveiki ir skanūs sausainiai bus puiki dingstis prisėsti prie puodelio arbatos.
Žingsnis 1
Išvirkite klasikinę avižinių dribsnių košę su pienu.
Žingsnis 2
Šaldytas uogas nuplaukite vandeniu ir atsargiai išspauskite sultis bei drėgmę.
Žingsnis 3
Sudėkite uogas į košę ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Įpilkite šaukštą medaus.
Žingsnis 5
Suberkite avižinius miltus.
Žingsnis 6
Į mišinį įmuškite porą kiaušinių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Nedideles sausainių porcijas sudėkite ant kepimo skardos ir 30-40 minučių pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos