Uogų pyragas a la "The New York Times". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Uogų pyragas a la "The New York Times".

Vaikystėje šį pyragą kepti mane išmokė mama, o aš jo išmokau savo dukrą. Jį labai lengva paruošti ir jis nepaprastai švelnus, minkštas ir skanus. O ingredientų beveik visada galima rasti bet kuriame šaldytuve ar artimiausioje parduotuvėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
19 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Uogų pyragas a la "The New York Times". Žingsnis 1
Sviestą išsukite su cukrumi ir druska. Atskirai po vieną įmuškite kiaušinius ir porą minučių plakite dideliu greičiu, kol taps purūs ir balti.

Žingsnis 2

Uogų pyragas a la "The New York Times". Žingsnis 2
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir persijokite. Sudėkite kiaušinius, sviestą, cukrų ir druską ir išmaišykite silikonine mentele iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Nuplaukite uogas po vandeniu ir pašalinkite drėgmės perteklių. Jei naudojate slyvas, tiesiog perpjaukite jas per pusę ir pašalinkite kauliukus.

Žingsnis 4

Uogų pyragas a la "The New York Times". Žingsnis 4
Supilkite tešlą į formą, prieš tai ją patepdami sviestu. Paskirstykite tolygiu sluoksniu. Tolygiu sluoksniu išdėliokite uogas, šiek tiek jas prispausdami. Slyvas įspauskite į tešlą žievele į apačią. Pabarstykite cinamono cukrumi.

Žingsnis 5

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, mediniu pagaliuku arba dantų krapštuku.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos