Uogų skonio keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Uogų skonio keksiukai

Uogų skonio keksas - tai vanilės kvapo keksas, pagamintas iš tešlos ir uogų. Toks keksas būna skanus, tačiau viduje drėgnas ir minkštas. Švelni ir trapi tešla suteiks jūsų namams vanilės aromato ir tikrai suvilios prie stalo visą šeimą. Jis puikiai tiks prie deserto ir arbatos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Uogų skonio keksiukai Žingsnis 1
Įmaišykite abiejų rūšių miltus ir kepimo miltelius.

Žingsnis 2

Uogų skonio keksiukai Žingsnis 2
Sumaišykite cukrų su suminkštintu sviestu, suberkite vanilės ekstraktą ir mentele paskrudinkite.

Žingsnis 3

Uogų skonio keksiukai Žingsnis 3
Plakite maišytuvu nedideliu greičiu ir įmuškite kiaušinį.

Žingsnis 4

Uogų skonio keksiukai Žingsnis 4
Toliau plakant supilkite dalį miltų mišinio ir po vieną vištos kiaušinį.

Žingsnis 5

Uogų skonio keksiukai Žingsnis 5
Sutarkuokite citrinos žievelę smulkia tarka ir išspauskite 1 valgomąjį šaukštą citrinos sulčių.

Žingsnis 6

Uogų skonio keksiukai Žingsnis 6
Į tešlą įmaišykite citrinos žievelę ir citrinos sultis. Suberkite likusius miltus ir išminkykite mentele. Sudėkite uogas ir išmaišykite.

Žingsnis 7

Uogų skonio keksiukai Žingsnis 7
Keksiukų formą ištepkite sviestu. Paskleiskite tešlą ir išlyginkite. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, popietė, užkandis, užkandžiai, vyšnių sezonas, keksas, kalėdiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, vyšnių keksas, keksas su pienu, sviesto keksas

Kategorijos