Publikavimo data: 2025-08-20
Uogų skonio keksiukai
Uogų skonio keksas - tai vanilės kvapo keksas, pagamintas iš tešlos ir uogų. Toks keksas būna skanus, tačiau viduje drėgnas ir minkštas. Švelni ir trapi tešla suteiks jūsų namams vanilės aromato ir tikrai suvilios prie stalo visą šeimą. Jis puikiai tiks prie deserto ir arbatos.
Žingsnis 1
Įmaišykite abiejų rūšių miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 2
Sumaišykite cukrų su suminkštintu sviestu, suberkite vanilės ekstraktą ir mentele paskrudinkite.
Žingsnis 3
Plakite maišytuvu nedideliu greičiu ir įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 4
Toliau plakant supilkite dalį miltų mišinio ir po vieną vištos kiaušinį.
Žingsnis 5
Sutarkuokite citrinos žievelę smulkia tarka ir išspauskite 1 valgomąjį šaukštą citrinos sulčių.
Žingsnis 6
Į tešlą įmaišykite citrinos žievelę ir citrinos sultis. Suberkite likusius miltus ir išminkykite mentele. Sudėkite uogas ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Keksiukų formą ištepkite sviestu. Paskleiskite tešlą ir išlyginkite. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių 180 °C temperatūroje.
Kategorijos