Uogų sraigės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Uogų sraigės

Pačios sraigės būna labai minkštos ir traškios. Patiekite iškart po kepimo. Taip išsaugomas ryškus ir sodrus skonis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
59 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Uogų sraigės Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite iki 3-4 mm storio. Supjaustykite ją keliomis juostelėmis.

Žingsnis 2

Uogų sraigės Žingsnis 2
Vienos juostelės vidurį pabarstykite cukrumi, o uogas išdėliokite į eilę su krakmolu. Juostelę suriškite, kad gautųsi dešrelė. Gautas dešreles susukite į sraiges.

Žingsnis 3

Uogų sraigės Žingsnis 3
Sudėkite sraiges ant kepimo skardos, aptepkite kiaušinio trynio, vandens ir aliejaus mišiniu ir pabarstykite cukrumi. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos