Publikavimo data: 2024-04-28
Uogų vokai
Švelnūs uogų vokai iš sluoksniuotos tešlos patiks jūsų vyrams ne tik vasario 23 d., bet ir per bet kokią vakarienę. Jie nepareikalaus iš jūsų daug pastangų, nes juos lengva paruošti.
Žingsnis 1
Sūrį išsukite su cukrumi ir kiaušinio tryniu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sudėkite uogas su cukrumi ir krakmolu ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į du stačiakampius. Apipjaustykite lakštų kraštus peiliu. Kiekvieną lakštą supjaustykite stačiakampiais. Tada pjaukite išilgai ilgojo krašto kiekvienoje pusėje.
Žingsnis 4
Į vidų užtepkite 1 valgomąjį šaukštą varškės mišinio, ant viršaus užberkite šiek tiek uogų.
Žingsnis 5
Užlenkite pusgaminių kraštus į vidurį ir kruopščiai suspauskite, o išpjautą tešlą pakaitomis klokite kaip pynę.
Žingsnis 6
Kiaušinio baltymą išplakite su vandeniu iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Mišiniu aptepkite tešlos paviršių, ypatingą dėmesį skirdami suspaudimo vietai. Kepkite 180 °C temperatūroje 25 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos