Upėtakiai po švelniu kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Upėtakiai po švelniu kailiu

Šis patiekalas labai skanus. Gaminame jį retai, bet labai mėgstame.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
21 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Upėtakį supjaustykite kepsniais.

Žingsnis 2

Upėtakiai po švelniu kailiu Žingsnis 2
Porą minučių marinuokite druskos ir itališkų žolelių mišinyje.

Žingsnis 3

Upėtakiai po švelniu kailiu Žingsnis 3
Žuvį pašaukite į orkaitę ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite 200 °C temperatūroje, kol paruduos.

Žingsnis 4

Upėtakiai po švelniu kailiu Žingsnis 4
Pereikite prie palto paruošimo. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite su majonezu ir smulkiai supjaustytais krapais.

Žingsnis 5

Upėtakiai po švelniu kailiu Žingsnis 5
Uždenkite upėtakių gabalėlius sūriu ir majonezu ir dėkite į orkaitę dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos