Publikavimo data: 2025-08-17
Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu
Gana gurmaniška, tačiau lengvai paruošiama vakarienė, kuri pradžiugins jūsų šeimą ir draugus.
Žingsnis 1
Nuplaukite žalios lašišos arba upėtakio kepsnius.
Žingsnis 2
Pincetu išimkite kaulus, kad būtų lengviau valgyti.
Žingsnis 3
Iš abiejų pusių pasūdykite ir apšlakstykite citrinos sultimis, taip pat galite pabarstyti Provanso žolelėmis ir pridėti mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 4
Dėkite kepsnius ant grotelių arba iš anksto pateptos kepsninės. Kepkite ant grotelių apie 15 minučių. Keptuvėje reikės apkepti kiekvieną pusę.
Žingsnis 5
Pievagrybius perpjaukite pusiau, pagardinkite druska ir žolelėmis.
Žingsnis 6
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Taip pat galite kepti ant grotelių. Nenaudokite per daug aliejaus.
Žingsnis 7
70 g kuskuso reikės 2/3 puodelio vandens. Supilkite kuskusą į verdantį vandenį, įberkite druskos, pavirkite apie 5 minutes, palikite po dangčiu porai minučių, kad susigertų visas vanduo.
Kategorijos