Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu

Gana gurmaniška, tačiau lengvai paruošiama vakarienė, kuri pradžiugins jūsų šeimą ir draugus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
5 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu Žingsnis 1
Nuplaukite žalios lašišos arba upėtakio kepsnius.

Žingsnis 2

Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu Žingsnis 2
Pincetu išimkite kaulus, kad būtų lengviau valgyti.

Žingsnis 3

Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu Žingsnis 3
Iš abiejų pusių pasūdykite ir apšlakstykite citrinos sultimis, taip pat galite pabarstyti Provanso žolelėmis ir pridėti mėgstamų prieskonių.

Žingsnis 4

Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu Žingsnis 4
Dėkite kepsnius ant grotelių arba iš anksto pateptos kepsninės. Kepkite ant grotelių apie 15 minučių. Keptuvėje reikės apkepti kiekvieną pusę.

Žingsnis 5

Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu Žingsnis 5
Pievagrybius perpjaukite pusiau, pagardinkite druska ir žolelėmis.

Žingsnis 6

Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu Žingsnis 6
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Taip pat galite kepti ant grotelių. Nenaudokite per daug aliejaus.

Žingsnis 7

Upėtakio kepsniai su grybais ir kuskusu Žingsnis 7
70 g kuskuso reikės 2/3 puodelio vandens. Supilkite kuskusą į verdantį vandenį, įberkite druskos, pavirkite apie 5 minutes, palikite po dangčiu porai minučių, kad susigertų visas vanduo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos