Upėtakis, keptas grietinėlės ir česnakų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Upėtakis, keptas grietinėlės ir česnakų padaže

Žuvis grietinėlės padaže išverda greitai ir būna labai švelnaus skonio. Česnakas patiekalui suteikia pikantiškumo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Upėtakis, keptas grietinėlės ir česnakų padaže Žingsnis 1
Į grietinėlę įberkite 1 šaukštą miltų ir tarkuotą česnako skiltelę.

Žingsnis 2

Upėtakis, keptas grietinėlės ir česnakų padaže Žingsnis 2
Padažą supilkite į karščiui atsparią formą ir išdėliokite upėtakių kepsnius.

Žingsnis 3

Upėtakis, keptas grietinėlės ir česnakų padaže Žingsnis 3
Pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite tarkuotu sūriu, galite pridėti prieskoninių žolelių, pavyzdžiui, krapų ir bazilikų.

Žingsnis 4

Upėtakis, keptas grietinėlės ir česnakų padaže Žingsnis 4
Dėkite žuvį į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos