Publikavimo data: 2025-08-21
Upėtakis, keptas su grybais
Neįtikėtinai skanus upėtakis, sultingas, aromatingas, gražus. Upėtakių mėsoje gausu omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių. Upėtakių vartojimas teigiamai veikia nervų sistemą, gerina atmintį. Receptas puikiai tinka, kai reikia greitai ir skaniai pagaminti maistą. Kad ir kokią didelę porciją paruoštumėte, vėliau nieko neliks.
Žingsnis 1
Upėtakio filė supjaustykite porcijomis. Daržoves supjaustykite nedideliais gabalėliais: morkas - apskritimais, svogūnus - kubeliais, o grybus - griežinėliais.
Žingsnis 2
Išskleiskite foliją, sudėkite ant jos daržoves ir žuvį, pabarstykite prieskoniais, pipirais, druska ir gerai apvyniokite iš visų pusių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, sudėkite į ją suvyniotas daržoves ir žuvį ir kepkite toje pačioje temperatūroje 30 minučių.
Kategorijos