Publikavimo data: 2025-08-19
Upėtakių ir varškės užkandis ant ruginės duonos
Užkandis iš upėtakio ir varškės ant ruginės duonos patiks tiems, kurie laikosi sveikos gyvensenos. Ruginė duona yra puiki duonos alternatyva. Juose gausu vitaminų, baltymų ir angliavandenių, jie turi mažą glikemijos indeksą. Užkandis ruošiamas ne ilgiau kaip 15 minučių, sudėtingiausias procesas - produktų pjaustymas. Upėtakius galima vartoti lengvai sūdytus arba rūkytus. Reikia minkštos varškės, šviežumo suteiks agurkas, o skonio - džiovintas česnakas ir petražolės.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Upėtakį supjaustykite maždaug 1x1 cm dydžio kubeliais. Taip pat supjaustykite agurką.
Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Į minkštą varškę sudėkite upėtakio ir agurko kubelius, suberkite džiovintus česnakus ir petražoles, pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Ant kiekvienos duonos užtepkite įdaro ir suformuokite nedidelį gumulėlį.
Kategorijos