Upėtakių ir varškės užkandis ant ruginės duonos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Upėtakių ir varškės užkandis ant ruginės duonos

Užkandis iš upėtakio ir varškės ant ruginės duonos patiks tiems, kurie laikosi sveikos gyvensenos. Ruginė duona yra puiki duonos alternatyva. Juose gausu vitaminų, baltymų ir angliavandenių, jie turi mažą glikemijos indeksą. Užkandis ruošiamas ne ilgiau kaip 15 minučių, sudėtingiausias procesas - produktų pjaustymas. Upėtakius galima vartoti lengvai sūdytus arba rūkytus. Reikia minkštos varškės, šviežumo suteiks agurkas, o skonio - džiovintas česnakas ir petražolės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Upėtakių ir varškės užkandis ant ruginės duonos Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Upėtakį supjaustykite maždaug 1x1 cm dydžio kubeliais. Taip pat supjaustykite agurką.

Žingsnis 2

Upėtakių ir varškės užkandis ant ruginės duonos Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Į minkštą varškę sudėkite upėtakio ir agurko kubelius, suberkite džiovintus česnakus ir petražoles, pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Ant kiekvienos duonos užtepkite įdaro ir suformuokite nedidelį gumulėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos