Publikavimo data: 2024-06-15
Upėtakių skrebučiai
Upėtakiai vertinami dėl ryškaus skonio ir liesos mėsos. Jis laikomas universalia žuvimi - jį galima troškinti, kepti, kepti, virti garuose ir sūdyti. Upėtakis derinamas su visomis daržovėmis, jį rekomenduojama vartoti sergantiesiems diabetu. Užkandis - skrebučiai su upėtakiu, graikišku jogurtu ir agurku - yra sveikas ir nesukelia sunkumo skrandyje. Galite naudoti bet kokią duoną, puiku, jei tai sėlenų ar viso grūdo duona.
Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Į įkaitintą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto. Kai jis ištirps, sudėkite duoną ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant skrebučių užtepkite jogurto su krapais ir agurkais. Ant viršaus išdėliokite upėtakį.
Kategorijos