Upėtakių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Upėtakių skrebučiai

Upėtakiai vertinami dėl ryškaus skonio ir liesos mėsos. Jis laikomas universalia žuvimi - jį galima troškinti, kepti, kepti, virti garuose ir sūdyti. Upėtakis derinamas su visomis daržovėmis, jį rekomenduojama vartoti sergantiesiems diabetu. Užkandis - skrebučiai su upėtakiu, graikišku jogurtu ir agurku - yra sveikas ir nesukelia sunkumo skrandyje. Galite naudoti bet kokią duoną, puiku, jei tai sėlenų ar viso grūdo duona.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Upėtakių skrebučiai Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Į įkaitintą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto. Kai jis ištirps, sudėkite duoną ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Upėtakių skrebučiai Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Ant skrebučių užtepkite jogurto su krapais ir agurkais. Ant viršaus išdėliokite upėtakį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos