Uždara pica su dviejų rūšių sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Uždara pica su dviejų rūšių sūriu

Šį patiekalą labai patogu pasiimti su savimi į kelionę. Jis skanus ir karštas, ir šaltas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Uždara pica su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite į apskritimą. Ant pusės jo, 1-2 cm nuo krašto, užtepkite padažo.

Žingsnis 2

Uždara pica su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 2
Į padažą galima dėti bet kokių mėsos priedų, pavyzdžiui, saliamio ir šoninės.

Žingsnis 3

Uždara pica su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite smulkinto sūrio.

Žingsnis 4

Uždara pica su dviejų rūšių sūriu Žingsnis 4
Uždenkite tuščią pusę, gerai užspausdami kraštus. Viršuje padarykite kelis įpjovimus. Pašaukite į iki 250 °C įkaitintą orkaitę žemesniame lygyje maždaug 10 minučių. Vadovaukitės savo orkaite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos