Publikavimo data: 2025-08-20
Uždaras obuolių pyragas
Pyragas labai sultingas ir nepaprastai skanus. Jis puikiai tiks kaip desertas prie bet kokio šventinio stalo. Jis neabejotinai patiks ir vaikams. Paruoškite šį pyragą ir prisiminkite vaikystės skonį!
Žingsnis 1
Sumaišykite miltus, cukrų, kiaušinį ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į dvi dalis. Aš padalinau į dvi lygias dalis ir palikau šiek tiek daugiau tešlos papuošimui.
Žingsnis 3
Ant kepimo popieriaus iškočiokite pirmąjį tešlos gabalėlį ir įdėkite į formos dugną.
Žingsnis 4
Ant popieriaus iškočiokite ir antrąjį tešlos gabalą. Dėkite visą tešlą valandai į šaldytuvą.
Žingsnis 5
Paruoškite įdarą: nulupkite obuolius nuo odelės, šerdį supjaustykite nelabai dideliais gabalėliais.
Žingsnis 6
Į obuolius suberkite cukrų ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Leiskite atvėsti.
Žingsnis 7
Įdėkite formą su pirmuoju tešlos gabalėliu į 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę 10 minučių. Taip mūsų dugnas nesušils nuo įdaro.
Žingsnis 8
Ant tešlos viršaus sudėkite obuolius taip, kad susidarytų kepurė.
Žingsnis 9
Atsargiai uždenkite pyragą antru tešlos sluoksniu. Jei norite, iš pyrago tešlos padarykite papuošimų.
Žingsnis 10
20 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos