Uždaryta pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Uždaryta pica

Labai skani pica, patariu visiems ją išbandyti. Naminę picą lengva paruošti ir ji būna dar geresnė nei greitojo maisto restoranuose. Įdarus galima keisti pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.44/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Uždaryta pica Žingsnis 1
Paimkite miltus ir persijokite, įberkite druskos, sudėkite mieles, sumaišykite visus sausus ingredientus. Tada įpilkite augalinio aliejaus, įpilkite šilto vandens ir viską gerai išmaišykite, iš pradžių šaukštu, paskui rankomis. Iš tešlos iškočiokite rutulį ir uždenkite maistine plėvele. Palikite šiltoje vietoje 30 minučių.

Žingsnis 2

Tada reikia paruošti įdarą: visi ingredientai smulkiai supjaustomi.

Žingsnis 3

Tada iškočiokite tešlą.

Žingsnis 4

Uždaryta pica Žingsnis 4
Dėkite į formą be aliejaus, ant viršaus dėkite įdarą ir 2 plonus tešlos sluoksnius, užspauskite kraštus, viršuje šakute padarykite skylutes. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Uždengtą picą pašaukite į orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos