Publikavimo data: 2025-08-17
Užkandžių keksiukai su varške ir jūros gėrybėmis
Sotus ir greitas užkandis, kuris tiks bet kokiam renginiui, yra keksiukai, į kuriuos galite įdėti bet kokio įdaro. Jiems paruošti nereikia jokių specialių žinių, o improvizuodami su įdaru kaskart išgausite naują ir originalų skonį. Bus patogu įsigyti specialias popierines formeles, kad gatavas gaminys atrodytų estetiškiau.
Žingsnis 1
Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi, išmaišykite, tada persijokite miltus ir druską, sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į tešlą.
Žingsnis 2
Paruoškite popierines formeles ir kiekvieną jų pripildykite 2/3 tešlos, kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol iškeps, maždaug 25 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite kremą, sumaišykite majonezą, grietinę, ikrus, alyvuogių aliejų, smulkintą česnaką ir prieskonius. Keksiukų viduryje padarykite duobutę ir užpildykite padažu. Tada uždenkite tešla.
Žingsnis 4
Grietinėlę išplakite mikseriu, sudėkite varškę, druską, žoleles ir vėl išplakite. Pripildykite konditerinį maišelį ir padarykite kepurėles keksiukams, viršų papuoškite alyvuogėmis, citrina, midijomis, krevetėmis, dešrelėmis, vyšniniais pomidoriukais ir žolelėmis.
Kategorijos