Užkandžių tortas iš vaflinių pyragaičių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Užkandžių tortas iš vaflinių pyragaičių

Vafliniai pyragaičiai - tai iš kvietinių miltų pagamintas pusgaminis. Jie naudojami pyragams, bandelėms, sumuštiniams gaminti. Pagal šį receptą vafliniai paplotėliai derinami su žuvies konservais, daržovėmis, majonezu ir sūriu. Puikus užkandis švediškam stalui, taip pat kasdieniam maistui.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Užkandžių tortas iš vaflinių pyragaičių Žingsnis 1
Tortą sudėkite tokia tvarka: kiekvieną vaflinį pyragą aptepkite plonu majonezo sluoksniu, 1-ąjį pyragą - puse skardos, sumaišytos su puse susmulkinto svogūno.

Žingsnis 2

Užkandžių tortas iš vaflinių pyragaičių Žingsnis 2
Antrajame plote - pusė virtų tarkuotų morkų, trečiajame - tarkuotų baltymų sluoksnis, ketvirtajame - likusi žuvis ir svogūnai.

Žingsnis 3

Užkandžių tortas iš vaflinių pyragaičių Žingsnis 3
Penkta pluta - likusios morkos, šešta - tarkuotas sūris, septinta pluta - tarkuoti tryniai ir sūris. Nepamirškite kiekvienos plutos aptepti majonezu. Paruoštą užkandžių pyragą dėkite į šaldytuvą 3,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos