Publikavimo data: 2024-06-15
Užkandžių tortas iš vaflinių pyragaičių
Vafliniai pyragaičiai - tai iš kvietinių miltų pagamintas pusgaminis. Jie naudojami pyragams, bandelėms, sumuštiniams gaminti. Pagal šį receptą vafliniai paplotėliai derinami su žuvies konservais, daržovėmis, majonezu ir sūriu. Puikus užkandis švediškam stalui, taip pat kasdieniam maistui.
Žingsnis 1
Tortą sudėkite tokia tvarka: kiekvieną vaflinį pyragą aptepkite plonu majonezo sluoksniu, 1-ąjį pyragą - puse skardos, sumaišytos su puse susmulkinto svogūno.
Žingsnis 2
Antrajame plote - pusė virtų tarkuotų morkų, trečiajame - tarkuotų baltymų sluoksnis, ketvirtajame - likusi žuvis ir svogūnai.
Žingsnis 3
Penkta pluta - likusios morkos, šešta - tarkuotas sūris, septinta pluta - tarkuoti tryniai ir sūris. Nepamirškite kiekvienos plutos aptepti majonezu. Paruoštą užkandžių pyragą dėkite į šaldytuvą 3,5 valandos.
Kategorijos