Publikavimo data: 2024-04-08
Vafliai ant pieno
Vaflių su pienu receptas leidžia paruošti minkštą skanėstą, kurį galima patiekti kaip pusryčius su stikline pieno arba kaip desertą. Vaflių su pienu gaminimas prasideda nuo tešlos minkymo. Paskui vaflius su pienu reikia kepti vaflinėje. Elektrinę vaflinę reikia įkaitinti. Svarbu atminti, kad elektrinis prietaisas skleidžia daug šilumos, palaikydamas aukštą kepimo temperatūrą. Todėl pasirūpinkite, kad vafliai su pienu nesudegtų.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite minkštą sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite žalius kiaušinius. Išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite tešlą. Pamažu supilkite pieną, maišydami tešlą. Ji turi tapti panaši į tirštą grietinę. Leiskite tešlai pailsėti 20 minučių.
Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įjunkite elektrinę vaflinę. Ištepkite paviršių sviestu. Į vaflinę supilkite dalį tešlos, uždarykite ir iškepkite. Patikrinkite, ar vafliai iškepę. Tą pačią procedūrą atlikite su likusia tešla. Paruoštus vaflius sudėkite į lėkštę.
Kategorijos