Publikavimo data: 2025-08-19
Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu
Šis receptas patiks visiems, kurie vertina savo laiką, taip pat tiems, kurie turi saldumynų! Pyragas gaunasi labai skanus, priklausomai nuo įdėto kondensuoto pieno jis gali būti ir vidutiniškai saldus, ir labai saldus. Pyragą lengva pagaminti, tad pradėkime!
Žingsnis 1
Ant kiekvieno pyrago supilkite kondensuotą pieną ir peiliu jį tolygiai paskirstykite po visą pyragą. Galite įpilti šiek tiek daugiau arba mažiau kondensuoto pieno, priklausomai nuo to, koks saldus turi būti desertas.
Žingsnis 2
Kai ateis laikas tepti paskutinį pyragą, neskubėkite: pirmiausia visus pyragus perpjaukite tiksliai per vidurį ir sujungkite į vieną pyragą. Taip tortas taps aukštesnis. Dėkite į šaldytuvą dviem ar trims valandoms, kad įsigertų. Supjaustykite griežinėliais.
Kategorijos