Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu ir uogomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu ir uogomis

Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu - lengviausias ir sotesnis skanėstas jūsų stalui. Saldus ir sultingas desertas su geru impregnavimu ir šviežiomis uogomis puikiai tinka arbatos vakarėliui ar šventiniam stalui. Torto nereikia kepti, jį lengva paruošti, jis paruoštas bet kokiai jūsų fantazijai papuošti. Tortas su švelniu pagrindu ir vaisių įdaru nepaliks abejingo nė vieno saldumynų mėgėjo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
357 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
36 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, braškės
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu ir uogomis Žingsnis 1
Kremui ištirpinkite sviestą ir supilkite kondensuotą pieną. Gerai išmaišykite iki vientisos masės arba naudokite mikserį.

Žingsnis 2

Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu ir uogomis Žingsnis 2
Plonai supjaustykite vynuoges ir braškes, pašalinkite šakeles.

Žingsnis 3

Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu ir uogomis Žingsnis 3
Sudėkite pyragą sluoksniais. Pirmąjį pyragą patepkite kremu ir sudėkite uogų įdarą. Nespauskite kremo, kad tortas gerai įsigertų.

Žingsnis 4

Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu ir uogomis Žingsnis 4
Tą patį atlikite su kiekvienu pyragu, tepdami kremą ir dėdami uogas ant viršaus. Paskutinį viršutinį sluoksnį papuoškite daugybe uogų ir pabarstykite trupučiu tarkuoto šokolado arba cukraus pudros.

Žingsnis 5

Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu ir uogomis Žingsnis 5
Dėkite paruoštą pyragą į šaldytuvą ir palikite jį 10-20 minučių, kad prisitrauktų ir įsigertų. Perpjaukite pyragą ir išdėliokite lėkštėse. Papuoškite šviežių mėtų lapeliais arba maltu cinamonu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos