Publikavimo data: 2024-03-24
Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu ir uogomis
Vaflinis pyragas su kondensuotu pienu - lengviausias ir sotesnis skanėstas jūsų stalui. Saldus ir sultingas desertas su geru impregnavimu ir šviežiomis uogomis puikiai tinka arbatos vakarėliui ar šventiniam stalui. Torto nereikia kepti, jį lengva paruošti, jis paruoštas bet kokiai jūsų fantazijai papuošti. Tortas su švelniu pagrindu ir vaisių įdaru nepaliks abejingo nė vieno saldumynų mėgėjo.
Žingsnis 1
Kremui ištirpinkite sviestą ir supilkite kondensuotą pieną. Gerai išmaišykite iki vientisos masės arba naudokite mikserį.
Žingsnis 2
Plonai supjaustykite vynuoges ir braškes, pašalinkite šakeles.
Žingsnis 3
Sudėkite pyragą sluoksniais. Pirmąjį pyragą patepkite kremu ir sudėkite uogų įdarą. Nespauskite kremo, kad tortas gerai įsigertų.
Žingsnis 4
Tą patį atlikite su kiekvienu pyragu, tepdami kremą ir dėdami uogas ant viršaus. Paskutinį viršutinį sluoksnį papuoškite daugybe uogų ir pabarstykite trupučiu tarkuoto šokolado arba cukraus pudros.
Žingsnis 5
Dėkite paruoštą pyragą į šaldytuvą ir palikite jį 10-20 minučių, kad prisitrauktų ir įsigertų. Perpjaukite pyragą ir išdėliokite lėkštėse. Papuoškite šviežių mėtų lapeliais arba maltu cinamonu.
Kategorijos